Uitvaartverzorging

Een uitvaart brengt altijd veel emoties met zich mee, daarom is het belangrijk voor ons om een warme ervaring achter te laten voor u door een goede uitvaartverzorging te bieden. Echter vinden wij het ook belangrijk dat dit niet te veel gaat kosten en dat we dit voor u betaalbaar kunnen maken. Budget Uitvaart Rotterdam is gericht op Rotterdam en omstreken, we zijn een lokale uitvaartondernemer die de buurt goed kent. Hierdoor kunnen wij de beste deals maken met lokale bedrijven en de kosten zo laag mogelijk houden voor u.

Begraven

Budget Uitvaart Rotterdam regelt een goed verzorgde begrafenis zonder dat dit te veel kost, wij houden het betaalbaar. Hierbij vergeten we niet uw wensen en die van de overledenen. Bij de begrafenis komt veel kijken en wij zorgen ervoor dat wij alles naar uw wensen regelen. Van transport auto’s tot aan polissen. Hierdoor hoeft u er geen zorgen over te maken dat u iets vergeet. Wij bieden meerdere pakketten aan om uw een goed beeld te geven van wat er mogelijk is voor een bepaalde prijs, maar hier kan altijd van worden afgeweken.

Klik om naar de begrafenis pagina te gaan

Cremeren

Een uitvaart brengt altijd veel emoties met zich mee, daarom is het belangrijk voor ons om een warme, goede ervaring achter te laten voor u. Echter vinden wij het ook belangrijk dat dit niet te veel gaat kosten en dat we dit voor u betaalbaar kunnen maken. Budget Uitvaart Rotterdam is gericht op Rotterdam en omstreken, we zijn een lokale uitvaartondernemer die de buurt goed kent. Hierdoor kunnen wij de beste deals maken met lokale bedrijven en de kosten zo laag mogelijk houden voor u.

Diensten

Bij de Budget Uitvaart Rotterdam bieden wij veel uitvaartverzorging diensten aan die het makkelijker kunnen maken na het overlijden. Denk hierbij aan een rituele wassing of een het regelen van rouwauto’s.  Bekijk hieronder alle opties die wij bieden. Mochten er dingen niet bijstaan die u wilt kunt u altijd bellen naar ons of een keer op bezoek komen bij ons. Alles valt te bespreken.

Meer weten over onze uitvaartverzoging? Klik hieronder voor meer informatie!