Over ons

Rotterdams familiebedrijf sinds 1989

Al generaties lang heeft de familie Kloeg begrafenissen en crematies in de regio Rotterdam verzorgd. Kloeg Uitvaart zet deze traditie als familiebedrijf voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden. Met zorg en aandacht, vanuit ons hart.

Wij verzorgen traditionele uitvaarten met respect voor ieders geloof, met óf zonder kerkdiensten of juist met moderne rituelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor uw persoonlijke wensen. Wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van een passend afscheid en nemen u de praktische zaken uit handen, zodat u rust en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt waarmee u gedurende alle dagen tot aan het afscheid alles rustig kan bespreken.

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zijn tevens houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Wat dit keurmerk precies inhoudt, leest u hier.

Keurmerk van Persoonlijke Uitvaart

Geen onnodige kosten

Budget Uitvaart Rotterdam zorgt er altijd voor dat de begrafenissen en crematies relatief goedkoop blijven. Dit is een van onze kernwaarden. Dit kunnen we garanderen omdat we een lokale uitvaartondernemer zijn die de regio Rotterdam goed kent. Zo kunnen we de beste deals samen met lokale ondernemers regelen om u zo veel mogelijk kosten te besparen.

We geven u openheid in de uitvaartkosten, zodat er geen onnodige verassingen komen. Dit doen we aan de hand van pakketten waarin u alles makkelijk en overzichtelijk kan vinden. Deze pakketten zijn geheel vrij om aan te passen naar u eigen wensen, maar geven een goed idee van de goedkope prijs.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze uitvaartszorg.

Bel – 010 201 71 65

Mail – email@hotmail.com

Henk en Mandy