Transport & Rouwauto’s

Rouw en volgauto’s

Uitvaart Rotterdam biedt de keuze uit zwarte, grijze, witte en bordeauxrode rouwauto’s van het merk Mercedes en Cadillac. Met onze bijpassende zeven persoons volgauto’s kunnen wij de nabestaanden in stijl vervoeren, waarbij de getinte ramen garant staan voor privacy. Het verhuur van onze rouw- en volgauto’s vervult in basis een regio functie voor Zuid-Holland maar zijn ook landelijk te huur. De auto’s worden bestuurd door ervaren geüniformeerde chauffeurs die bekend zijn met de etiquette van een uitvaart. Hiernaast worden onze rouw- en volgauto’s altijd goed onderhouden en schoongemaakt.

Uitvaarttruck

Ook in de keus van het rouwvervoer zoeken mensen steeds meer naar transportmogelijkheden die aansluiten bij hun eigen wensen. Daarom is er nu De Uitvaarttruck. Wie dat wil, kan naar zijn of haar laatste rustplaats worden gereden in een echte Scania truck. De Uitvaarttruck is een stijlvolle truck, die het vervoer van de kist kan verzorgen.

Afbeelding - Witte rouwauto
Afbeelding - Rode rouwauto
Afbeelding - Rouwstoet
Afbeelding - Rouwauto
Afbeelding - Grijze rouwauto
Rouwau6

Ook in de keus van het rouwvervoer zoeken mensen steeds meer naar transportmogelijkheden die aansluiten bij hun eigen wensen.

Daarom is er nu De Uitvaarttruck. Wie dat wil, kan naar zijn of haar laatste rustplaats worden gereden in een echte Scania truck. De Uitvaarttruck is een stijlvolle truck, die het vervoer van de kist kan verzorgen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.